Lær at Stacke

Hvor hurtigt kan du stacke?

Det er nemt at lære at stacke, men det kræver instruktion. Måske har du set Sport Stacking til en aktivitet på din skole, fritidshjem eller nærområde og kan ikke helt huske hvordan det var, man gjorde, eller også er du helt ny og vil gerne sluses ind i verden af Sportstacking..

Hvis du er i tvivl om hvordan man stacker kan du altid komme til træning ved KSSK, hvor du kan få vist og øvet hvordan man man stacker helt rigtigt. Se hvornår vi træner næste gang i vores Kalender.

Kan man lære noget af at stacke?

                                                                         Ja det kan man!

Efter et stykke tid vil du opdage at du begynder at bruge begge hænder lige meget, du vil måske opdage at når du læser,  vil din læsehastighed øges, og du vil måske kunne spille dit yndlings boldspil lidt bedre end før.

Det er fordi at når hjernen lærer noget nyt og bliver god til det vil der opstå "Nye Motorveje" oppe i hjernen,, "motorvejene" gør det hurtigere for hjernen at få informationerne  ud i alle krogene.

Unge med let Cebral parese har oplevet at deres mobilitet i den ramte side bliver bedre. Børn med læsevanskeligheder oplever at de bliver bedre til at læse, måske er det fordi de bliver gode til noget (sportstacking) og oplever succes i noget, eller også ER det de føromtalte "motorveje" der får bogstaverne hurtigere fra øjnene til hjernen.


Ældre stackere har oplevet at de efter et ½ års træning, har nemmere ved at holde balancen, oplever at de alm aldersbetinget skavanker går i stå eller udvikles langsommere. kunne dette ikke også ske ved andre sportsgrene? Jo det kunne det godt ,men i sportstacking bruger vi begge hænder hele tiden til forskel på feks. Batminton og bordtennis hvor man stort set kun bruger sin stærke side..

 Ring og spørg efter en prøvetime eller to. vi garantere hygge,  sjov og udvikling.


Hvis du vil have "live" instruktion i Sport Stacking på din skole, i dit fritidshjem eller virksomhed, så kontakt kbhssk@gmail.com eller giv os et kald på tlf: 30578666